Inconsistente iarasi

Prima :

094234_Software Update_active

Ce nu imi place ? Mesajul :  nu sunt “your update”, ci “firefox update” – din punctul meu de vedere de utilizator ar trebui sa fie la zi … fara update-uri…

A doua :

Adevarul de seara : “Daniel si Roxana au ales sa traiasca liber. Ei nu se trezesc de dimineata presati de obligatia de a ajunge la serviciu, nu asteapta sfarsitul de saptamana pentru a se bucura de citeva momente in compania copilului lor si nu isi programeaza concediile cu un an inainte” . Chiar : daca e asa de usor sa fii freelancer, de ce o fi atit de multa lume proasta sa se angajeze ? Si cum o fi sa nu fii presat de nimic, nici de piata sau clienti, nici de stat ce te vrea PFA / SRL si iti vrea banii sub forma de impozite?

 

Si o dedicatie speciala celor care s-au jucat odata DOOM si DOOM2 – aplicatii la DOOM2:Doom2

One thought on “Inconsistente iarasi

  1. Permite-mi sa te contrazic in ceea ce priveste prima parte a articolului.
    Acel mesaj apare incluiv cand este vorba de update-ul plug-in-urilor dezvoltate in paralel de Firefox. Implicit, nu sunt ale lui. Si cate vreme este o facilitate optionala cred ca putem spune ca-ti apartin acele pachete.
    In alta ordine de idei "din punctul meu de vedere de utilizator ar trebui sa fie la zi … fara update-uri…" – Vrei sa spui ca la Microsoft?! :)) Este aburs sa ceri unui software in continua dezvoltare sa fie la zi fara update-uri.
    Si daca tot am adus vorba de MS, nu ma pot abine sa nu remarc faptul ca de regula, update-urile Firefox sunt legate de noi facilitati, nu de repararea unor bug-uri de securitate cum sunt 90% din cele de la Internet Explorer.

    Si ca sa citez clasici in viata… "parerea mea"! 😀

    PS> Vezi ca te-a adaugat in mess cel cu hostingul de care-ti spuneam, sa discuti tu cu el direct… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *