Ziua de simbata – plina

 

Dimineata – la Targul Taranului Roman din Amzei. De toate –mai ales carne , branza si tuica( sau poate doar asta am observat eu?)

Apoi am cautat cu tata un local care sa fie deschis simbata dimineata , sa bem o bere si sa stam jos la un pahar de vorba – si nu am avut decit Mc Do….

Imediat dupa aceea la intilnirea semi-ratata de la RONUA, la Quattro Stagioni Herastrau

 

Apoi acasa- urmarit Bundy si apoi intilnirea de la ITBoard – unde am intilnit oameni fermecatori si pasionati.

Flanat prin Unirii – unde am descoperit Circul Globus. Dinauntru se auzea muzica ( relativ tiganeasca) si am vrut sa intru inauntru. Un cerber nu m-a lasat pentru ca “asa a zis sefu'”

 

Cind l-am intrebat ce functie are sefu’ nu a reusit sa raspunda.Cind i-am spus ca inca muzica se aude – deci nu s-a terminat – motivarea a fost ca “se termina in curind”

Totusi, la al 3-lea om de ordine am intrat . Cum ? I-am spus ca sunt blogger si vreau sa fac 2 poze. Incredibil … m-a lasat. Inauntru parea o orchestra care cinta pentru placerea celor dinauntru

 

Mi-a mai placut Curtea veche – dar organizare lasa de dorit – nu poti strabate , trebuie sa te intorci pe urma pasilor tai. Iar afisul face toti banii:

 

Altfel multa lume la bautura si mincare – si care parea ca se simte bine. Oricum, asa animatie noaptea pe strazi nu am mai vazut de mult …

Doar in fata BNR citeva scaune goale. Apoi seara la un prieten sa punem tara la cale – si sa mai iau citeva carti sa mai citesc.

Frumoasa zi – si plina!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *