Cele mai frumoase fabule

image

Fabulele redau istoria umanitatii – a umanitatii care este mindra de a simti bunatate , inteligenta, candoare si siretenie.

Daca nu o aveti, cumparati-o ( poate si de la http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/educational/seria-cele-mai-frumoase-fabule-viii-esop-si-samaniego-154570.html ) .

Si da, este cea mai buna recomandare pentru campania Blogal Initiative de la http://blogalinitiative.ro/campanii/campanie-elefant-ro-dam-un-ipad-daca-scrii-despre-niste-carti . Mi-a placut brief-ul : <<

Salut, aș vrea să îți comunic numele meu adevărat, însă nu poate fi nici pronunțat nici tradus în vreo limbă pământeană. Spune-mi Bing. Admițând metodele tale de calcul al timpului, am părăsit celula-mama în urmă cu 332 ani, într-un colț de galaxie a cărei denumire nu ți-ar spune absolut nimic. Nu se află în universul tău cunoscut. Eu colecționez cărți. Una singură vreau să îmi recomanzi. Cartea care se apropie cel mai bine de modul in care vezi tu lumea. Cartea ce surprinde, în opinia ta, cel mai bine esența umanității.

>>

Iar cei de la Elefant au descoperit apa calda , pardon , comanda cu un click . Din brief-ul lor: <<

Comanda cu un click este procedura prin care clienţii Elefant.ro vor completa o singură dată adresa de livrare şi preferinţele de plată, direct din contul de utilizator. Aceste informaţii vor deveni setări predefinite şi vor fi folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click plasată pe Elefant.ro.

Procedura obişnuită de comandă online este astfel simplificată, oferind utilizatorilor cea mai bună experienţă a cumpărăturilor online. Acest model a fost pentru prima dată implementat de Amazon.com şi AppleStore, contribuind, printre altele, la consacrarea comerţului electronic pe plan internaţional.

>>

Fiind in .EU sunt sigur ca nu au platit nimic la Amazon pentru denumire(http://en.wikipedia.org/wiki/1-Click)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *