Oceanul de la capatul aleii

  De mult nu am citit o carte atit de usor scrisa si placuta. Seamana cu Serge Brussolo – doar ca mai senin. Pare o poveste de copii – insa sare usor spre SF. O lectura placuta pentru o dupa amiaza .

Jack

  O alta carte despre cum munca sustinuta, impreuna cu o atitudine de non-conformist, te duce pe virf. Atita doar ca Jack Nicholson e viu  – asa incit trebuie updatata periodic. Nu e de citit . Poate, daca va place actorul, de rasfoit.

Viena–impresii de calatorie

Macarale rid in soare – foarte multe Schnitzel cu salata orientala –superba Bere – gustoasa Am gasit Vienna Gay Guide . Nu am gasit  straight guide Prea multe meniuri doar in germana – ar trebui sa puna un afis. Citeodata neorganizati ( gasirea vaporului pentru HopOnHopOff)

Extreme Productivity: Boost Your Results, Reduce Your Hours

  O carte despre GTD – observi ca autorul vorbeste din expeienta si e un om obisnuit care a incercat multe. Si a reusit multe. SI nu are firma lui – de fapt , are un capitol “ Managing your Boss” . E si depsre calatorii – si despre cum sa iti stabilesti prioritatile. Si […]

Scaling Up : How a Few Companies Make It…and Why the Rest Don’t (Rockefeller Habits 2.0)

  Aveti o firma – si vreti sa ajunga Facebook. Aici gasiti cum sa faceti. Interesanta de citit – chiar daca nu cred ca o sa ajung acolo .Macar  rasfoiti-o.

Mastering the Rockefeller Habits: What You Must Do to Increase the Value of Your Growing Firm

  O carte interesanta despre cum sa iti faci scopurile. E plina cu foi pe care trebuie sa le completezi prioritati , BHAG . E interesanta daca ai deja o afacere – si vrei sa o pui pe roate.