Guru in business

image

De ce as citi o carte despre alti 50 de ginditori / o carte de popularizare ? Simply : pentru ca nu o sa imi pierd timpul cu plevusca, ci pot fi 90% sigur ca voi citi ce trebuie. Acestea fiind zise, remarc cu uimire ca am citit vreo 10 din autorii citati aici   – si operele respective.

Sa trecem la subiect, totusi: Lumea de azi e organizata in jurul afacerilor( politicii ? si politica este o afacere…). Citind pe scurt despre contributia celor mai importanti oameni din biz, capeti o informatie digerata. E adevarat ca retii ceea ce te impresioneaza cel mai mult  – dar iti dai seama cit de mult a evoluat stiinta!

Mi-a placut definitia lui Townsend despre consultanta :” acestia sunt oamenii care imprumuta ceasul de la tine ca sa iti spuna cit e ora, dupa care pleaca cu el”

Iar Schein “a remarcat similitudinile dintre spalarea creierului prizonierilor de razboi si indoctrinarea practicata de G.E. la centru de pregatire”

No comments!

Puteti accesa si http://www.thinkers50.com/

link meteor , link amazon – The Ultimate Business Guru Guide: The Greatest Thinkers Who Made Management (The Ultimate Series)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *