Pinguini homosexuali

Nu am avut niciodata probleme cu homosexualii – (in paranteza fie spus, cind eram tinar si ferice am fost invitat…dar, pina la uram , am refuzat ) dar am avut dintotdeauna o intrebare : Cum se perpetueaza ei ?

S-a facut lumina in capul meu odata cu articolul “Pinguinii homosexuali din China vor avea pui” (ziarul ring, citit in metrou):

“O pereche de pinguini homosexuali daţi afară din colonia lor pentru că furau în mod repetat ouă vor putea deveni în sfârşit părinţi. În urma protestelor făcute de diferite organizaţii care luptă pentru protejarea drepturilor animalelor, aceştia au primit propriile lor ouă.

Păsările au o mare problemă. Ele sunt “confuze sexual”, respectiv, cuplul lor conjugal este format din doi masculi. Dacă în lumea noastră persoanele homosexuale şi-au câştigat drepturile, în lumea animalelor, un astfel de comportament nu e foarte bun pentru perpetuarea speciei.

Astfel, după ce au fost prinse în timp ce furau ouăle părinţilor heterosexuali, înlocuindu-le cu pietre, ei au fost separaţi de colonia lor de către îngrijitori. Vizitatorii parcului aflat în nordul Chinei au protestat însă faţă de acest lucru, fiind de părere că pinguinii au dreptul să devină tătici-surogat forţându-le, în cele din urmă, mâna îngrijitorilor.

“Ne-am decis să le dăm în grijă două ouă luate de la un cuplu mai puţin experimentat  şi a cărui abilitate de clocire este mult mai scăzută. Oricum, s-au dovedit a fi cei mai buni părinţi din tot parcul zoo. Dacă totul va decurge cum trebuie, îi vom putea ajuta să devină şi părinţi naturali, în viitor, prin înseminare artificială”, a declarat unul dintre îngrijitori.”

(toate sublinierile sunt ale mele)

No comments…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *