Probleme de referinte

Incerc sa urmaresc , detasat si incercand sa inteleg, cine are dreptate in diverse chestii de politica / romania / lume. Problema este ca nimeni nu mai pune referintele.

In problema cu mutarea Ambasadei la Ierusalim, citesc https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/comisia-europeana-despre-mutarea-ambasadei-romaniei-la-ierusalim-pozitia-ue-este-clara.html : “În conformitate cu rezoluția Consiliului de Securitate al ONU (478), delegația Uniunii Europene și toate ambasadele statelor membre ale Uniunii Europene se află în Tel Aviv”, a transmis Comisia Europeana într-un comunicat.”  Unde e comunicatul ? Trebuie eu sa muncesc la asta, sa il gasesc pe cine stie unde ?

La fel, in partea cealalta, Aurelian Popa da un link catre http://www.avertisment.net/fost-pilotat-serviciul-roman-de-informatii-de-cia-si-fbi/ in care scrie: “Site-ul Deutsche Welle a lansat recent o ipoteză interesantă și plauzibilă referitoare la scandalul protocoalelor încheiate între SRI, parchete și alte instituții ale statului. Jurnaliștii de la Deutsche Welle lasă să se înțeleagă că este posibil că CIA, cu acordul Departamentului de Stat al SUA, să fi inițiat operațiunea, pilotând SRI în construcția acestei scheme.” Aceeasi problema – unde pe Deutsche Welle ? Trebuie eu sa muncesc la asta, sa il gasesc pe cine stie unde ?

E tot mai greu pentru un om sa se bazeze pe fapte, atita timp cit cei care trebuie sa informeze sunt prosti sau rau-voitori. Oricum, chestiile de baza se vad http://bfy.tw/Hm1o .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *