Event Bazar

Avind in vedere ca Bucurestiul sufera tragic de evenimente pentru copii, am fost extrem de fericit auzind de EventBazar. Ca pagina lor, http://eventbazar.ro/targ.html nu se vede bine pe Mozilla, ca titlul este “Untitled document” si la ea si la celelalte am zis ca poate fi circoteala de programator…Dar la http://eventbazar.ro/kids_zone.html nu are ora!

Inca o data, pentru ca duceam lipsa de evenimente pentru copii(am fost simbata trecuta la teatru –si acum nu stiam unde sa ma mai duc cu ei) – hai sa mergem totusi la Parcul Izvor. Acolo 10 lei biletul pentru adulti – copiii free.

A fost destul de interesant pentru ei totusi : 3 constructii mici din plastic pe care sa sara si sa se catere, ciocolata, picturi pe fata(Spiderman, respectiv fluturas), 2 baloane in forma de sabie(eu am baiat -4 ani – si fata – 1 an. Altcineva avea fata mai mare si baiat mai mic – au cerut inimioara si catel …). Altceva ? Pai mai erau corturi cu organizatori de evenimente/nunti – si cam atit.

Am intrebat cind vine Harry Potter – la poarta nu se stia nimic, baiatul ce supraveghea nici nu stia ca vine! Am dat de organizator –care mi-a spus ca sunt probleme de “organizare” . Mi-a balmajit ceva de costume, scena, oameni…I-am spus ca nu ma intereseaza- si si-a dat seama ca asa e…

Inca o data, datorita lipsei de evenimente pentru copii , acesta e un pas inainte…. modest. Pe de alta parte, nu stiu daca e o buna reclama pentru ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *