GDPR rezumat

Total: 74 de emailuri de reconfirmare

Cel mai complet; Cel de la ING. Are tot ce vrei inauntru – de la cum poti face cererea de GDPR la … practic , orice

Cel mai cell: Cel de la ONRC  – citez aici:

“Bună ziua,
Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de Oficiul Național al Registrului Comerțului prin intermediul portalului de servicii on-line.
Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul Portalului de servicii on-line al ONRC (inclusiv serviciile furnizate pe bază de abonament).
Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să intrați pe Portalul de servicii on-line al ONRC și să inițiați procesul de logare în Portal.
Vă mulțumim.
Cu stimă,
Echipa O.N.R.C.

MINISTERUL JUSTIȚIEI
Oficiul Național al Registrului Comerțului
Blvd. Unirii nr. 74, Bl. J3b, Sector 3, București
www.onrc.ro

Nu vreau sa ma exprim asupra cum pare – insa nu are nici macar un link care sa te duca direct unde sa iti exprimi consimtamintul fortat.

Partea buna:  Am aflat ca sunt abonat la chestii unde nu ma inscrisesem vreodata. Emailul e ceva de genul :”

Bună ziua,

Te informăm pe această cale că adresa ta de e-mail este în baza noastră de date, pentru că a fost obținută în urma unei corespondențe anterioare, ești un client al companiei noastre sau adresa ta a fost selectată dintr-o bază de date publică la care ai subscris.”

Nici macar nu si-au dat osteneaza sa afle CUM am fost inscris. Dar, ma rog, daca nu il iau in seama sunt scos din spam…

Partea proasta:  Sunt multi care nu au luat in seama  – inca sunt floodat cu emaiuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *