Jurnal de calatorie : Baton Rouge si New Orleans

Baton Rouge – portile de mincare la hotel mari. Cred ca ma ingras cu 10 kg.

Am mincat carne de aligator – e bunicica. Ca de obicei, omul este omni/carni/vor-  nu exista vietate pe care sa nu o manince.

Cind am mers pe jos la servici, eram doar eu si doi negri. La fel la outlet la Polo Lauren – eram doar eu si restul negri. La fel, receptionerii sunt negri.  Probabil ca e o imbunatatire fata de vremurile de dinante si in timpul KKK .

La hotel iti ia banii inainte pentru murdarie in camera. Deranjant.

New Orleans: Am facut un tur istoric al orasului – plictisitor. Doar nu mi-a spus cine cu cine se culca – in rest orice cladire de > 100 de ani e monument istoric.

A fost si o calatorie cu vaporul – ok-ish ca experienta.

Din ziarele locale: vor sa reglementeze/interzica uzul de “Uzi submachine guns” pentru copiii <12 ani( una de 9 i-a tras instructorului in cap ). Nu au voie sa aiba arme daca sunt <18, insa pot sa le dea copiilor pentru “hunting or target practice”.

Chimistii sunt la mare cautare, de cind marijuana medicinala e legala in Colorado, Washington, Alaska , Oregon si altele.

Camera pe zi este 500 pe zi si 800 pe 7 zile …

Am capatat plata inapoi pe taxe ( 9%) – din 38.77 USD pe care trebuia sa ii iau Macy mi-a luat 11.24 pentru” handling” – pare jaf curat cu chitanta….

Poti sa iti decontezi taxele pe cumparaturi – si din 38 de dolari returnati iti iau 11 – cica “Handling fee”

Oricum, placut ca si calatorie  -desi 9 ore cu avionul e ceva…

Si sunt inca pe drum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *