Cum se organizeaza un event–prima tura

Se iau patru oameni care se cunosc intre ei. Trebuie sa aiba cunostinte de speaker-i. Cel putin unul dintre ei trebuie sa aiba firma( preferabil, ONG) ca sa tina detaliile administrative( sponsorizari, site, altele). Se vor intilni saptaminal si vor tine un document doc si o conversatie ca sa se poata intilni. La inceput vor veni toti, apoi va lipsi cite unul.Vor face pagina web, publicitate, vor convinge speakeri si firme.  Vor vorbi cu hotelul si vor face  din doua track-uri unul(pentru ca nu au suficienti oameni)

Unii nu isi vor tine promisiunile, altii nu vor veni la intilnire. Citiva speaker-I vor zice ca vin si se vor razgindi. Altii vor fi abordati si nu le vom mai gasi loc. Ca sa vina mai multi oameni vom da niste locuri gratis – si era mai bine daca (si) prin alte canale.

La conferinta se vor intimpla tot felul de chestii  – de la cablul HDMI care nu mai merge si apoi e furat la pierderea si gasirea la receptie a unui aparat foto DSLR.

Daca nu v-ati inteles de la inceput despre absolut TOATE problemele si , mai ales, daca nu exista o metoda verificabila prin care toti sa tina friiele, inevitabil vor iesi discutii si probleme.

Dar asa e viata – plina de incercari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *