Revista Biz si Senior Tech – sau cum am primit spam de la “Top 20 firme din domeniul IT pe care le recomandam ca si angajatori.”

Mailul 1  – spam curat de la office@senior.ro 

Buna,

Suntem revista BIZ si Senior Tech, firma de recrutare specializata pe domeniul IT. Acesta este al 3-lea an in care realizam proiectul Top 20 firme din domeniul ITpe care le recomandam ca si angajatori.
Pentru ca ne place sa fim din ce in ce mai buni, anul acesta am decis sa implicam in acest proiect si angajatii firmelor, nu numai departamentele lor de HR.

Asa ca…. primesti acest email pentru ca esti angajat al firmei Ubisoft (informatie publica – disponibila si pe LinkedIn). O sa te rugam sa ne ajuti raspunzand fix la 10 intrebari. Raspunsurile tale raman confidentiale, nu vor ajunge la HR si ne vor ajuta sa sa dam un scor pentru doua dintre cele 4 criterii ale topului – cultura companiei si pachetul salarial.
Clasamentul final si rezultatele acestui studiu vor fi publicate in editia din luna noiembrie a revistei BIZ.

Gasesti cele 10 intrebari accesand linkul:
https://www.surveymonkey.com/….

Mai multe informatii despre TOP, criterii si rapoartele editiilor din 2012 si 2013 le poti gasi aici:
Top 20 angajatori in IT 2012 si 2013

Inca o data iti multumim pentru ajutor.

Echipa Senior Tech & Revista BIZ

Ai fost ales in mod aleator dintre angajatii companiei, pe baza informatiilor de pe platformele LinkedIn, Bestjobs si Ejobs. Acest lucru nu reprezinta includerea in vreunul dintre proiectele de recrutare Senior Tech.
Participarea ta la acest chestionar si datele tale de contact vor ramane confidentiale. Informatiile furnizate nu vor aparea niciodata, in nici un document, alaturi de numele tau sau de alte date personale sau profesionale. Se vor publica doar informatii agregate pe baza tuturor raspunsurilor primite la chestionar.

Biz este o revista de afaceri avangardista cu un continut viu, proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international. Revista Biz ofera analize sectoriale si idei de afaceri prin intermediul unor abordari unice in presa locala de business. Merge dincolo de cifre si analizeaza strategiile, directiile si oamenii care au dus la succes. (http://www.revistabiz.ro/)

Cu 9 ani de experienta in recrutare IT Senior Tech ofera informatii si solutii pentru piata de recrutare pe diverse competente tehnice. Pe baza experientei din proiectele de recrutare, cat a cercetarilor pe care realizeaza in mod constant, consultantii Senior Tech pot oferi analize actualizate despre piata fortei de munca in domeniul IT. (http://www.senior.ro)

Te rugăm să reţii: Dacă nu mai doriesti să primesti mesaje e-mail din partea noastră, fa click pe link-ul de mai jos şi vei fi eliminat în mod automat din lista noastră de expediere poştală.
https://www.surveymonkey.com/…..

Mailul 2 – raspunsul meu:

Da, faptul ca sunt angajat Ubisoft e public.
Totusi , nu aveti permisiunea mea explicita de a imi da email pentru orice aveti in plan ( sondaje , survey, etc.)
De unde aveti adresa mea de email  ?
Astept raspuns,
Mailul 3 – de unde se vede ca nu conteaza ce raspunzi:
Salut,ne gandeam ca poate ti-a scapat mesajul nostru anterior (vezi mai jos).
Am aprecia tare mult daca ne-ai ajuta raspunzand la cele 10 intrebari.
Echipa Senior Tech & Revista BIZ
——————

Buna,

Suntem revista BIZ si Senior Tech, firma de recrutare specializata pe domeniul IT. Acesta este al 3-lea an in care realizam proiectul Top 20 firme din domeniul ITpe care le recomandam ca si angajatori.
Pentru ca ne place sa fim din ce in ce mai buni, anul acesta am decis sa implicam in acest proiect si angajatii firmelor, nu numai departamentele lor de HR.

( nota mea : exact primul email )
Mailul 4 – nu am primit inca raspuns
Cred ca dvoastra v-a scapat emailul meu anterior – pentru ca nu am primit raspuns.
Asta e impresia mea despre  cei ce au facut “Top 20 firme din IT ”  – spammeri cu justificarea ca am profil public pe LinkedIn si neraspunzind la intrebari. Mai mult, continuind remainder-e ca sa poata sa obtina date. Halal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *