MsSummit 2014 si invitatii

Anul acesta sunt speaker la MsSummit 2014. O sa prezint

Testing of Entity Framework 6 based apps –
You can intercept commands – or you can make DI a la carte with just some small modifications.
You will see practical demoes for all the testing enabled features of Entity Framework 6.

Ca speaker am primit 4 invitatii . Deci, daca vreti sa veniti pe gratis , adaugati un comentariu cu ceea ce ati vrea sa vedeti acolo , cu ce v-ar ajuta pe voi si cu ce m-ar putea ajuta pe mine ( de exemplu, m-ar ajuta sa faceti o prezentare la intilnirile de programatori organizate prin www.adces.ro – sau sa faceti o donatie pentru ONG …glumeam pe jumatate serios….)

Va astept la comentat pentru invitatii la MsSummit 2014

PS: Cred ca nu am fost clar. Ma intereseaza sa detaliati in comentarii  NU despre prezentarea mea, ci ce vreti sa vedeti la MsSummit 2014

12 thoughts on “MsSummit 2014 si invitatii

  1. Normal ca tot ceea ce tine de “Entity Framework 6” ma intereseaza. Nu, nu ma simt sigura sa fac o prezentare. Dar sunt gata sa vin la prezentari pentru a afla noutati. Multumesc :)

  2. Intreresant subiectul – ce as vrea sa aud la o astfel de prezentare.. Greu de zis.. O modalitate eleganta de a testa codul ce depinde de EF, fara a mai introduce un layer de indirectare ( gen repository peste EF care e un repository in sine).. Sau cum sa îmi organizez codul pentru o tranziție lina către EF7..

    1. In general la un MS Summit m-as astepta sa aud prezentari legate the “what’s next”: migration to ASP.NET vNext, EF “7” poate Azure DocumentDB si cum se compara cu solutile mature gen MongoDB.

  3. Astept cu interes si editia de anul acesta si imi doresc sa aflu care sunt trendurile si unde se indreapta Microsoft in ceea ce priveste tehnologiile sale, ce a mai aparut nou si ce se pregateste in viitor. Cred ca va fi o editie interesanta si de data aceasta.

    1. Mi-ar placea sa vad noutatile cu care vin Windows 10, SQL Server 2014 (in special detalii legate de “In-Memory processing”), WinJs si MVC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *