Statistica si bani pe paypal

(Disclaimer: postul acesta trebuia sa fie pe cel personal. Am gresit punindu-l aici. totusi, nu stiu sa fac transfer de comentarii )

Ca de obicei ma enerveaza oamenii care cred ca tot ce zboara se maninca. Nu vorbesc neaparat de Nigerian scam ci de faptul ca unii considera ca timpul tau e nelimitat si ca pot dispune de el cum vor ei. De exemplu , asta:

“Haideti sa completam cu totii chestionarul acesta. Il gasiti in articolul meu.”

Iar in articol:”

Blogul Refresh.Ro împreună cu site-ulMarketing20 organizează un sondaj care are ca scop analizarea blogosferei românești. Un astfel de sondaj a fost realizat și în anul 2011 iar acum vor să reactualizeze statisticile existente.

Este foarte important ca fiecare blogger să participe la completarea acestui chestionar deoarece se vor obține date cât mai exacte.”( sursa : la-vorbitor.ro/se-numara-bloggerii/ )

Sa rezum: cineva vrea sa faca o statistica . Asta asa , ca vrea el ( nu ma gindesc si ca vrea sa vinda mai departe rezultatele, e deja prea mult , nu?). Nu iti spune cit timp ar dura completarea chestionarului. Nu spune cui ii vor folosi datele acestea. Nici daca vor ramine confidentiale. Doar asa , completeaza pentru ca “Este foarte important” . Nu zau?

Fac si eu o statistica: Cine vrea sa imi doneze cinci euro / 10 / 100 /1000 sau in fine , cit vrea el, va rog sa puneti un comentariu cu suma ( nu ma obosesc cu google docs / office docs sa fac un chestionar. ) Cine nu vrea, tot un comentariu cu “nu vreau” . Id-ul meu de paypal este ignatandrei la yahoo punct com .Va astept sa completati statistica(ma rog, as prefera si banii) ! “Este foarte important”.

5 thoughts on “Statistica si bani pe paypal

  1. Iti dau un euro daca inveti sa scrii corect din punct de vedere al ortografiei. Ba pui spatiu inainte de punct, ba nu pui. Corect e doar DUPA, nu si inainte. Tu vad ca le cam amesteci.

    In plus, chestionarul dureaza cat timp il faci tu sa dureze. Daca esti fasnet, in 2 minute e gata. Daca nu prea le ai cu cititu si stai 10 minute la o intrebare, dureaza mai mult :).

  2. Interesant că spui de chestionare și bani. Eu am răspuns la telefon la un chestionar de 20 minute la care nu mi se promisese nimic. Surpriza a fost că la sfârșit am primit bonuri de 80 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *