Enervare

Nu reusesc sa ma refac ca sa scriu un tutorial( o sa il scriu …) , dar as vrea sa va propun un thread de la adresa http://forums.asp.net/t/1709879.aspx

Eu sunt de parere ca
1. Cineva cu ani buni de experienta de programare ar trebui sa faca o diferenta intre un cod  de DAL(EFsau orice alt ORM) si unui de GUI ( ASP.NET MVC)
2.Cineva cu ani buni de experienta de programare ar trebui sa fie in stare sa poata sa gindeasca inainte de a scrie”I have also created another class with the DbSet<> properties inheriting from DbContext.”

3. Cineva cu ani buni de experienta de programare se gindeste de doua ori inainte de a scrie : ”  But I’m an Enterprise developer, not a “shade tree” developer who uses “dbo” schemas in the database, assigns users and passwords in connection strings”  .

Nu reusesc sa vad nimic gresit in a utiliza dbo. Nici in a utiliza connection strings in (web|app).config.

Si ma opresc aici, ca incep sa ma enervez. Voi ce credeti?

One thought on “Enervare

  1. Normal ca omu’ se abera pe acolo – la faza cu “assigns users and passwords in connection strings” proababil se referea la necesitatea de a incripta connection string-ul din config file sau la a folosi Windows integrated auth. daca e vorba de SQL Server – ambele chestii utile in cazul in care config file-ul e compromis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *