Pe scurt despre oamenii din IT ROmania – azi Costin Manda

image

Costin Manda  activează in IT si s-a specializat in  .Net C#, ASP.NET si putin din toate celelalte

Spune despre domeniul respectiv ca :

· Ii place :  Se potriveste personalitatii mele. E in acelasi timp o arta si o stiinta, dar un domeniu destul de flexibil incit sa imi pot alege singur cit e ce si sa pot sa fiu eu insumi. Cred ca asta imi place cel mai mult la programare: pot sa ma exprim fara grija in felul meu.

· Nu ii place : In mod clar sint oameni care pot programa si altii care nu pot, indiferent cit incearca. India da exemple numeroase, pentru ca acolo e aproape o traditie sa incerci sa intri in IT, indiferent daca iti place sau nu, daca ai talent sau nu; in consecinta creeaza o explozie de oameni inepti si nefericiti. Stiu ca programarea suna ca o chestie foarte tehnica, dar la baza e o nevoie emotionala pe care trebuie sa o ai ca sa faci meseria asta. Daca nu ti se potriveste, run away.

· Personal nu imi place cind am prea mult contact cu clientul si cind el are o capacitate mare si dinamica de decizie. Prefer sa cadem de acord asupra unui lucru, apoi sa il fac. Cind trebuie sa refaci un lucru de trei ori pentru ca s-a razgindit cineva, chiar nu mai ai chef sa il faci bine.

Îl găsiți pe blog la http://siderite.blogspot.com   .

Ultima realizare profesionala este : Toate lucrurile de care sint mindru sint pe blog la mine si ca proiecte CodePlex. Cu toate ca nici unul nu pot sa spun ca a originat de la locul de munca…

Daca ar fi sa aleg, algoritmul Sift3 pentru gasirea rapida si fuzzy a similaritatii intre stringuri sau convertorul izomorfic intre Regex si XML.

Este activ pe Site : Ronua .

Printre pasiunile care îl anima, in afara de IT, se număra si “Imi place sa citesc si sa ma uit la filme si seriale. De fapt cam orice ma ajuta sa evadez din cotidian. Partea cea mai activa din viata reala e la lucru, iar in rest totul e in virtual, fie pe computer sau in mai stiu eu ce poveste in care imi place sa ma adancesc.”
Despre el spune ca “Sint un technician. Imi place ce fac si fac ce imi place, iar daca le fac bine ma simt in al noualea cer. Aleg sa cred ca sint o persoana morala, fara sa dau in religios, desi daca ar fi sa aleg intre o tehnologie avansata pe care s-o creez si care sa faca rau, dar care sa fie o provocare tehnica, probabil ca nu m-as da la o parte.”

Mulțumesc lui Costin Manda ca a participat la mini-interviu !

Daca activați in domeniul IT si vreți sa participați la aceste mini-prezentări despre oamenii din IT accesați
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFlXdXpwaERqVjZMd0l5azN0QXNVRGc6MA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *