Pe scurt despre oamenii din IT ROmania – azi Calin Ionel Iepure

image

 

Calin Ionel Iepure  activează in IT si s-a specializat in  ASP.NET, C#, Adobe Flex, PHP, MSSQL, mySQL, HTML, CSS, XML, JS, AJAX si probabil mai sunt si altele pe care nu le-am mai utilizat demult.

Spune despre domeniul respectiv ca :

· Ii place :  Intotdeauna mi-a placut sa stiu cum functioneaza lucrurile! Prin programare (indiferent de limbaj), simti ca poti face ca aceste lucruri sa actioneze in modul in care ti-l inchipui tu si dupa reteta gandita si construita de tine. 

· Pe langa asta inveti sa fi un bun autodidact, sa fi mai organizat, sa-ti formezi o gandire logica si nu il ultimul rand sa lucrezi in echipa.

· Nu ii place : Programarea este o activitate dar este şi o cultura. Din pacate aceasta cultura ne solicita din punct de vedere psihic foarte mult. A sta nemiscat in fata monitorului ore în sir fara a lua pauza, sau a bea litrii intregi de cafea sau cola, nu este deloc un lucru sanatos.

Îl găsiți pe blog la http://calin-iepure.blogspot.com   .

Ultima realizare profesionala este : STATUS PIMP (www.statuspimp.com)

Este primul (si unicul) serviciu de promovare online prin intermediul statusurilor de IM. Simpli utilizatori de IM, au devenit pimperi odata cu aparitia Status Pimp. Statusurile afisate de acestia permit acumularea de bling-bling prin afişarea periodica a recomandarilor din cadrul campaniilor realizate de advertiseri.

Este activ pe Site : Ronua, MCSD .

Printre pasiunile care îl anima, in afara de IT, se număra si 1. Practicarea vorbitului in public si dezvoltarea abilitatilor de leadership este o componenta esentiala in viata mea. Particip la intalnirile Timisoara Toastmasters saptamanal! (detalii http://www.toastmasters.ro)

2. Wii Would Like to Play! Nu cred ca trece o saptămână fără să joc tenis sau sa ma antrenez cu Wii Fit. De când am această consolă, parcă prietenii trec mai des pe la mine!

Despre el spune ca Nu cred ca am nevoie de 100 de cuvinte! In trei cuvinte m-as descrie ambiţios, echilibrat si vioi.

Mulțumesc lui Calin Ionel Iepure ca a participat la mini-interviu !

Daca activați in domeniul IT si vreți sa participați la aceste mini-prezentări despre oamenii din IT accesați
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFlXdXpwaERqVjZMd0l5azN0QXNVRGc6MA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *