Dilema veche si TURISMUL CULTURAL

Sever Voinescu este sever in BHL despre Darfur

“Nu am nici o îndoială că generaţia de după noi va fi stupefiată de incapacitatea noastră de a opri acest măcel, aşa cum generaţia mea a fost stupefiată aflînd despre incapacitatea lumii civilizate de a opri, la timp, Auschwitzul şi Gulagul.”

Mda…Cum ar fi putut ? Cum am putea acum ? Si de ce ar fi stupefiata?

Despre Turismul in RO, promovat de agentii, in “Noi nu ne vindem ţara“. Normal…

Si o ultima perla, in cu ochii-n 3,14

“* Într-o după-amiază, într-un magazin din Crîngaşi, o ceartă între o cumpărătoare şi vînzătoarea de la casă. Motivele mi-au scăpat, dar cînd cumpărătoarea a ameninţat să nu mai calce în viaţa ei prin magazinul respectiv, replica vînzătoarei mi-a revelat brusc esenţa comportamentală nealterată şi de nezdruncinat a comerciantului român: “Mai bine-mi pierd clienţii, decît locul de muncă”. Deci fără iluzii şi mofturi: în România nu cumpărătorii asigură locul de muncă al vînzătorilor. (S. G. )”

 

 

One thought on “Dilema veche si TURISMUL CULTURAL

  1. Ce prostie e asta cu sclavii lor sau cu vandutul tarii!!! Pai daca tot suntem o Europa unita, pana la urma o sa fie o amestecatura de nationalitati pe toate posturile,
    inclusiv pe alea de manageri. Credeti ca un neamt angajeaza
    un neamt de-al lui pentru aceeasi bani mai repede decat pe un roman in conditiile
    in care romanul e mult mai bun decat neamtul lui??? Nu! Ca orice manager vrea profit
    si nu il intereseaza cine si ce nationalitate are persoana care ii aduce lui banii in buzunar! Si daca e tot un amalgam de nationalitati, vor sa fie casatorii intre ele, nu o sa se mai deosebeasca natia proprietarilor asa de tare, suntem toti europeni acuma si gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *