catavencu ,dragos manac si din nou Linux

Evit sa mai comentez articolele din catavencu ale lui Dragos cind face 1 exagerare… Dar cind face cel putin 2 nu ma pot abtine.
Asa ca Dragos ma provoaca din nou :
“Linux este un sistem de operare extraordinar, aceasta este motivul pentru care milioane de oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza.”

Mda… Hai sa fac o alta afirmatie asemanatoare – si provoc orice Linux-ist sa ma contrazica , astfel incit sa am ce sa ii replic lui Dragos:

“Windows este un sistem de operare extraordinar, aceasta este motivul pentru
care milioane de oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza.”

Sau chiar :

“Windows este un sistem de operare extraordinar care este mult mai bun decit Linux , aceasta este motivul pentru
care mai multi oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza decit cei care folosesc, dezvolta sau promoveaza Linux”

A doua afirmatie:
“Inchei aici, constient fiind ca Dumnezeu(sublinierea mea, A.I.), pomenile nerambursabile, discursul retard si populist nu vor influenta vreodata dezvoltarea Linux”.

Ma poate lamuri ce cauta Dumnezeu in privinta dezvoltarii Linux ? Ma rog, e adevarat ca Dzeu e in toate …Dar poate ar fi bine sa nu il amestecam noi in toate.

Iar in al doilea rind despre ce e vorba in celelalte enumerari ?

Sa transformam fraza si sa confirmam ca “gura pacatosului adevar graieste”:

“Inchei aici, constient fiind ca pomenile nerambursabile( adica Linux cica free… dar pe care se plateste mai mult ca timp de intretinere), discursul retard si populist ( adica – software free for all – fara pret… munca benevola tot timpul) nu vor influenta vreodata dezvoltarea Windows.”

Si Dragos – pun a 2-a oara intrebarea :
daca tot Linux-ul e mare si tare… e chiar asa de greu de pus un blog pe manac.ro ?
Daca vrei, iti recomand citeva blog-uri pe ASP.NET… merg si pe Linux multumita Mono …

Vreau sa imi cer scuze :Asa cum zice Bogdan in comentarii, bloghost.ro e al firmei lui Dragos- deci ultima mea remarca este nula , neavenit si gresita. Asta sa ma invete minte sa mai fac comentarii ironice fara sa studiez mai atent….

3 thoughts on “catavencu ,dragos manac si din nou Linux

 1. > daca tot Linux-ul e mare si tare… e chiar asa de greu de pus un blog pe manac.ro ?
  > Daca vrei, iti recomand citeva blog-uri pe ASP.NET… merg si pe Linux multumita Mono …

  din http://bloghost.ro/contact :
  Bloghost.ro este un serviciu oferit de System & Network Solutions

  din http://dragosh.bloghost.ro/whoami :
  * Lead Operations al System & Network Solutions – responsabil cu managementul si dezvoltarea SNS

 2. Postul asta al tau este ilustrarea perfecta a faptului ca nu intelegi ce scriu si ca judeci superficial ce citesti.

  "Windows este un sistem de operare extraordinar, aceasta este motivul pentru care milioane de oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza."

  -> Windows e dezvoltat doar de Microsoft. Grupurile de utilizatori/promotori Windows nu imi par mai numeroase ca cele e utilizatori/promotori Linux. Da, Windows are o baza de utilizatori mult mai mare, asta nu contrazice afirmatia mea.

  "Windows este un sistem de operare extraordinar care este mult mai bun decit Linux , aceasta este motivul pentru care mai multi oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza decit cei care folosesc, dezvolta sau promoveaza Linux"

  -> "care este" – substanta comentariului

  "Inchei aici, constient fiind ca Dumnezeu(sublinierea mea, A.I.), pomenile nerambursabile, discursul retard si populist nu vor influenta vreodata dezvoltarea Linux".

  -> Articolele sunt facute pe reteta: gluma / serios / gluma. Afirmatia de mai sus se traduce prin: Ma bucur ca dezvoltarea sistemul de operare Linux este guvernata de meritocratie, nu de minciuna si mincinosi, ca Romania. Din acest motiv sunt relaxat si imi dau seama ca viitorul Linux este luminos, nu sumbru, ca al Romaniei.

  In afara de "SEO" si de a atrage atentia asupra lipsurilor tale nu vad ce obtii prin posturile astea … Ajuta la ceva auto-discreditarea?

 3. Dragos,
  In primul rind multumesc pentru post.
  In al doilea rind, cind ma refeream la dezvoltarea Windows, eu ma refeream nu numaidecit la Windows -ci la toata pletora de programe care te ajuta sa iti faci treaba pe Windows
  In al treilea rind ,da- am facut o greseala de exprimare( si mi-e rusine de vanghelismul meu).Totusi nu ai contrazis ideea – ci modul de a o exprima…
  In al patrulea rind, traducerea intre Dumnezeu si Romania este cam trasa de par, nu ti se pare?
  In al cincilea rind, prin posturile acestea nu cred ca obtin nici macar SEO.Dupa cunostintele mele, SEO se obtine daca alte site-uri pun posturi la tine- nu daca pui tu la altii… De aia Google a inventat rel=nofollow….Ceea ce obtin este un istoric a ceea ce am gindit eu, o modalitate de a protesta impotriva a ceea ce mi se pare inconsistent(folosesc un eufemism aici) – si, dupa cum vad, o modalitate de a-mi corecta lipsurile cu ajutorul celorlalti -ceea ce e un efect benefic important pentru mine

  Cu stima
  Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *