angajatori in IT – frustrare revarsata

Acest blog este unul in care imi revars frustrarea fata de anumiti angajatori. De ce acum? Pentru ca m-am saturat:

    1. de oameni care zic “am un job nemaipomenit” – dupa care, dupa citva timp, incep sa spuna -eu sunt doar un intermediar, nu eram eu

    2. de angajatori care au emailul la gmail sau la un site care are doar o pagina – iar la click apare doar emailul (oh, inainte nu era nici asta)

    3. de angajatori care considera ca TU ar trebui sa fii fericit sa vii la ei -daca se poate pe degeaba , si mai bine -ei sa faca banii si tu sa te alegi cu ONOAREA de a lucra la asa proiect

    4. de angajatori care considera ca proiectele adevarate sunt doar intr-un limbaj …

    5. de angajatori care iti spun : cum, in partea cealalta era mai ieftin halatul
Am fost odata la un interviu de PM si mi s-a spus, textual : Dar nu ar fi cinstit fata de ceilalti PM un asemenea salariu …La care le-am replicat: Dar v-am spus eu ca ma intereseaza cit au ei?
   

Oh – si daca vreti un anunt profesionist, cititi aici
http://ronua.ro/CS/forums/permalink/14617/14617/ShowThread.aspx#14617

Si alt punct in plus, pe care il apreciez: a dat si salariul -asta ca sa nu piarda si el , si candidatii timpul degeaba….

4 thoughts on “angajatori in IT – frustrare revarsata

  1. Ar mai fi o categorie care ma enerveaza, desi e cumva de astepat ca procedeaza asa: firmele de recrutare/intermedieri/body-rental care iti tot ofera un anumit job, si chiar daca dau detalii, nu iti zic in nici un caz numele firmei pana nu semnezi un contract cu ei (ca sa nu treci peste ei si sa te duci direct la firma in cauza)…

  2. Tudor, in ciuda faptului ca urasc agentiile si ca ii consider o adunatura de ticalosi incompetenti, totusi crezi ca ar mai avea bani de paine daca ar afisa detaliile angajatorului?

    Dar ideea mea era alta: Andrei, inteleg ce nu iti place la un angajator, dar pe de alta parte care ti se pare job-ul ideal (in mod realist)?
    Si nu zic asta numai pentru a filosofa pe o tema data, chiar sunt curios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *