dilema veche si frontierele europei

Pe pagina 2 , doua scrisori de la scriitori- despre medici din RO care asteapta peschesul(mascat intr-o fundatie) si o doctorita din Canada- care a riscat(si a pierdut) incercind sa salveze un copil….

Mircea Vasilescu reia ideea sefului in “Democratia de gasca”: “[…] inca nu avem o democratie adevarata, bazata pe institutii solide si functionale. Avem o democratie de gasca, in care totul depinde de <<ce vrea sefu>>.Si avem si sefi care nu stiu exact ce vor, dar se detesta unii pe altii. Si asta li se pare o <<baza>> suficienta pentru a lua decizii”

Pe pagina a 10-a, Philippe Walter are un articol, super scris, despre cele 4 zone europene rivale:”spatiul Danubian, spatiul Baltic, spatiul Atlantic si cel Euro-Mediteraneean” + cea spatiul Eurasiatic pe care incearca sa il faca Rusia …

Blogovest Zlatanov vorbeste despre Europa la trecut si despre Bulgaria la prezent:
“Adevaratul nume al barbariei din Bulgaria este saracia economica a celei mai mari parti a populatiei, chinul existential al multor grupuri[…], coruptia totala a institutiilor de stat, simbioza dintre politicieni si mafia care domina toate segmentele societatii noastre. Europa occidentala le-a strins pe toate la piept si are de gind sa le finanteze cu darnicie din fonduri europeene”
Suna cunoscut???

Pe pagina 13, o reclama pe 1/2 de pagina, goala, doar in jos scrie: www.thegroup.ro
Ma dau in vint dupa denumiri de site-uri .ro care sunt in engleza(fara sa fie filiale ale unui grup mai mare international)… la fel e la ei pe site :
3/4 in engleza si 1/4 in RO (partea de news….).

Radu Cosasu este in extaz dupa cuvintul pupincurism…

Iulian Comanescu are un articol (care ma face invidios ca nu l-am gindit/scris )despre Web 2.0- de la ce a pornit si unde va ajunge

Si mi-a placut tare mult , la “Divan”, ce a spus Andrei Plesu : “Am invitat la NEC un sociolog german, care, in curriculum, si-a trecut si posturile pe care le-a refuzat”

Si apropo de sondajul privitor la starea xenofobiei in Ungaria: 59% s-au declarat hotarat impotriva pirezilor. Voi sunteti pro sau contra lor?

2 thoughts on “dilema veche si frontierele europei

  1. my friend, eu chiar te-ntreb: stii ceva despre pagina de web dilema veche?
    se schimba? se muta? nu mai exista si period?
    vad ca prezinti aici una si alta, si ma gandeam ca stii ceva, cat de cat, despre ce se intampla cu ea.
    tu ai crezut ca glumesc intrebandu-te? sau ai evitat-o intentionat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *