2006-12-06 impresii

 1. In tramvai : “Doua servetele la 5000” – cit naiba cistiga vinzatorul asta?
 2. Cite sinecuri in RO- “grup de dialog social al guvernului” undeva linga Liceul I.L.Caragiale … Ce naiba face, practic?
 3. Catavencu si Dragos Manac au inceput sa ma enerveze cu rubrica FiatLinux

          Citate :

 • “Tineti minte asta si folositi Linux: este cel mai sigur sistem de operare”
   • Pentru utilizatorul obisnuit NU CONTEAZA care e cel mai sigur … conteaza care e cel mai EFICIENT. Tin minte ca , acum vreo 5 ani, parca, am instalat RedHat care venea pe CD de la Teora – si mi-a trebuit 1 saptamina sa configurez placa de sunet. Am fost extrem de mindru dupa aceea – si probabil ca asta-i sentimentul pe Linux :EU am reusit sa configurez. Dupa care mi-am dat seama ca in saptamina aceea puteam asculta muzica linistit – sau face orice altceva – instalind Windows in 1 ora …
   • Cine spune ca e sigur ? Pentru desktop, XP e sigur… iar pentru servere, W2003 competitioneaza de la egal la egal la securitate. Da , de acord, la pret e diferit.
 • “Sub Linux nu exista virusi”
   •  Intr-adevar, nu exista asa de multi ca la Windows- si din cauza de eficienta <hackereasca>. Daca vreodata o sa ajunga Linux la fel de folosit ca desktop ca si Windows, sunt sigur ca o sa se creeze si pentru Windows.

Nu mai am articolul de data trecuta(si nici nu am chef sa imi dau adresa de email doar ca sa consult colectia la www.catavencu.ro), cu o la fel de mare idiosincrazie fata de Windows.Ma rog, parerea lui … Stau sa ma gindesc daca nu ar trebui sa fac un contraeditorial la fiecare editorial al lui
Altfel, blog-ul lui e interesant

 

3 thoughts on “2006-12-06 impresii

 1. Nu neg ca ambii aveti partea voastra de dreptate, dar a pune insuccesul unei aplicatii in carca sistemului de operare mi se pare o aberatie. Pana acum nu cunosc pe nimeni care foloseste Linux si care sa nu aiba si Windows instalat… banuiesc ca asta spune multe despre Linux.

 2. Eu am cunoscut un singur administrator de sistem care era linuxist si folosea DOAR linux.
  Restul – adica cei care jura ca linux e mai bun si folosesc si Windows- sunt doar niste ipocriti

 3. In legatura cu punctul "1 In tramvai : "Doua servetele la 5000" – cit naiba cistiga vinzatorul asta?"
  Cred ca lucreaza la fabrica si le fura de acolo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *