Skip Navigation LinksStart > Toate > XML From CSV
 
XML From CSV
download
 
> Acest tool va ajuta la transformarea unui fisier CSV intr-unul XML. La ce ar fi bun ? Un XML se poate "parsa" mai usor cu un soft decit un fisier CSV. In plus acesta se poate si formata cu un CSV.
Instalare
> Executabilul poate fi pus pe orice masina care are .NET Framework instalat. Insa cel mai bine ar fi daca ati face un dll separat -care sa poata fi apelat din orice program (poate si sa il puneti in GAC ?).Acest DLL ar trebui sa contina doar un fisier : XmlCsvReader.cs
Mod de instalare
> Cea mai simpla utilizare este : Rulati DOS si puneti urmatoarea linie : xmlcsvreader -a -c sample.csv sample.xml sau rulati Runme.bat din directorul sursa. O sa va rezulte un fisier sample.xml - care contine XML-ul respectiv. Dar, inca o data, cel mai bine se face un dll separat care sa contina clasa respectiva si care sa poata fi chemat din orice aplicatie. Ca tema pentru acasa , am pus ip-to-country.csv pe care l-am obtinut de la site. Acesta ar fi bine de transformat in XML - pentru a fi parsat de un XML si introdus intr-o baza de date. ATentie : acesta nu are header-e - deci vedeti care va fi command line-ul. De asemenea, va sfatuiesc sa consultati: ms-help://MS.VSCC.2003/MS.MSDNQTR.2005JAN.1033/dnxmlnet/html/xmltoolsupdate.htm pentru mai multe tool-uri. Din acestea, recomand : SgmlReader - poate citi pagini HTML propriu formatate. XmlAspResolver - poate incarca de pe server-ul de Web un DTD pentru resolver. FileSystemNavigator - parcurgi Folderele calculatorului sub forma de XML RegistryNavigator - parcurgi Registry calculatorului sub forma de XML AssemblyNavigator - parcurgi orice namespace si tipuri dintr-un assembly sub forma de XML Dar despre acestea vom scrie la cerere.
 
Face parte din urmatoarele categorii:
.Net 1.1|Source Code|XML|
Downloadati XML From CSV
sau Comandati DVD de resurse
Pentru mai multe detalii, scrieti la Ignat Andrei : contact at serviciipeweb punct ro